Despre client

Primii dezvoltatori ai unei retele de statii de incarcare pentru masini electrice din Romania

 

EVConnect a fost printre primii dezvoltatori din Romania ai unei retele de statii de incarcare pentru masini electrice si printre cei mai buni in oferirea de solutii de incarcare pentru masini electrice si software pentru managementul statiilor de la distanta.

EVconnect - DevTech customer
Sursa: EVBOX
Cerintele clientului

Dezvoltarea unui magazin online cu un design modern care poate fi personalizat si gestionat de echipa EVconnect

Solutia DevTech

Echipa noastra a venit cu o solutie care combina cerintele clientului. Astfel, platforma clientului nostru este capabila: sa introduca si sa gestioneze comenzile primite de la clienti; sa introduca produse si sa le personalizeze in functie de caracteristicile acestora; pentru a adauga noi filtre, oferte, vouchere si reduceri; alerte de stoc; precomenzi produse pentru fiecare optiune de produse etc.

Tehnologii utilizate
Logo HTML 5
Logo CSS 3
Logo JavaScript
Logo jQuery
Logo PHP
Logo Laravel
Logo MySQL
Logo Jira
Rezultate

Rezultate

API-ul SmartBill;

Design 100% personalizabil

Sistemul de recenzii

Pictograme personalizabile pentru produse

Integrarea procesorului de plati online BTPay;

Mod alerta de stoc

Modul pentru cupoane sau vouchere de reducere

Notificari prin SMS

Module personalizate

Cos de cumparaturi inteligent

Panou de administrare

Design responsive

Rapoarte: profit, comenzi, facturi, utilizatori,

Contact

Contactați-ne folosind una dintre metodele disponibile pentru a programa o întâlnire cu noi.

Afacerea propusă este în esență digitală, implică utilizarea TIC și este condiționată de dezvoltarea competențelor digitale ca parte integrantă a activității sale. Compania livrează produse digitale și contribuie la dezvoltarea TIC în economie și societate în ansamblu.

Inovația socială este implementată de cele mai multe ori prin antreprenoriat social, ceea ce este cel mai adesea desfasurat de organizatii de tip ONG (asociatii sau fundatii). Ne angajăm să sprijinim antreprenoriat social prin dezvoltarea a cel puțin un proiect anual pentru o asociație sau fundație în acest domeniu, proiect software care nu presupune alocarea a mai mult de 40 de ore de programare anual sau implicarea angajaţilor în proiecte sociale într-un număr minim de ore cu cel prezentat mai sus.

Credem că proiectul nostru promovează accesul nediscriminatoriu la cunoștințe, dar poate mai important acces la cunoștințe validate. Credem că educația online promovează, în special, șanse egale în condiţii post-pandemice. Pandemia a dus într-adevăr la accentuarea discrepanțelor între mediul rural şi cel urban dar în acelaşi timp a crescut gradul de conştientizare a posibilitățile de educație online.