Website Development - DevTech

Noi iti digitalizam ideea

Suntem aici pentru a va transforma ideile in realitate. Echipa noastra este pregatita sa va preia conceptul si sa-l transforme intr-o experienta digitala dinamica, captivanta si usor de utilizat. Daca Doriti sa creati un site web nou sau sa remodelati un site web existent, avem expertiza si resurse pentru a realiza acest lucru.

Parcurgem o serie de pasi care implica: analiza, planificare, proiectare, populare cu continut si testare. Si nu in ultimul rand, ne asiguram ca produsul final este ceea ce vrei sa fie.

Contact

Codul nostru este responsive,
testat si intretinut

Suntem experti in crearea de site-uri web personalizate. Website-urile create de noi sunt usor de gestionat, deoarece fiecare sectiune a frontend-ului este reprezentata in panoul de administrare al site-ului, fiind 100% editabil si responsive.

Nu folosim teme preexistente, ci scriem cod personalizat conceput in functie de nevoile si specificatiile dumneavoastra.

Responsive

Design personalizat

Sigur

Website Development - DevTech

Te ajutam sa ajungi in topul motoarelor de cautare

SEO Optimization - DevTech SEO Score - DevTech

Fiecare pagina este optimizata SEO

Fiecare pagina este optimizata SEO. Fiecare pagina din cadrul proiectelor pe care le livram are o sectiune dedicata optimizarii SEO.

Astfel, puteti seta titlul, descrierea si cuvintele cheie individual, astfel incat paginile dvs. sa fie pe primul loc in motoarele de cautare. Legaturile sunt generate automat pe baza titlurilor paginilor, astfel incat legaturile sa fie valide si accesibile crawlerelor Google.

Optimizare SEO in pagina

Sectiune dedicata SEO

Website tradus in mai multe limbi

Intelegem importanta atingerii unui public global, motiv pentru care oferim solutii de site-uri web traduse pentru a va ajuta sa inlaturati barierele lingvistice si sa construiti un mediu international puternic.

Modul de traducere a website-ului

Audienta din toata lumea

Multi-language websites - DevTech
Clean code - DevTech

Un cod curat pentru un web mai bun

Credem in construirea unui web mai bun si totul incepe cu un cod curat si simplu. Echipa noastra de dezvoltatori este dedicata scrierii de cod eficient, organizat si bine documentat. Pentru o performanta mai buna a site-urilor web pe care le livram si pentru a reduce timpii de incarcare, folosim instrumente pentru a elimina codul neutilizat, reducand altfel dimensiunea fisierelor.

In acelasi timp, masuram performanta, accesibilitatea si cele mai bune practici prin instrumente dedicate pentru a ne asigura ca site-ul web livrat este de inalta calitate.

Cod curat

Un web mai bun

Actulizat

Contact

Cum lucram

Intelegem ideea ta

Estimam timpul si costul bazand-une pe detalii oferite

Definim tehnologiile si schitam proiectul

Dezvoltam, testam si livram

Tehnologii utilizate

Pentru a aduce mai multa valoare fluxului nostru de lucru si a livra proiectele la timp, folosim urmatoarele tehnologii in functie de cerinte.

DevTech technologies used - Artificial Intelligence
DevTech technologies used - Deep Learning
DevTech technologies used - Tensorflow
DevTech technologies used - .Net Framework Coding
DevTech technologies used - .Net Core Coding
DevTech technologies used - Java Enterprise Edition Coding
DevTech technologies used - Python Coding
DevTech technologies used - PHP Coding
DevTech technologies used - Laravel Coding
DevTech technologies used - React Coding
DevTech technologies used - Vue Coding
DevTech technologies used - Bootstrap Coding
DevTech technologies used - REST API Coding
DevTech technologies used - Android Coding
DevTech technologies used - iOS Coding
DevTech technologies used - Swift Coding
DevTech technologies used - Jira
DevTech technologies used - Git
DevTech technologies used - Github
DevTech technologies used - Bitbucket
DevTech technologies used - SQL Server
DevTech technologies used - MySQL
DevTech technologies used - MariaDB
DevTech technologies used - MongoDB

Contact

Contactați-ne folosind una dintre metodele disponibile pentru a programa o întâlnire cu noi.

Afacerea propusă este în esență digitală, implică utilizarea TIC și este condiționată de dezvoltarea competențelor digitale ca parte integrantă a activității sale. Compania livrează produse digitale și contribuie la dezvoltarea TIC în economie și societate în ansamblu.

Inovația socială este implementată de cele mai multe ori prin antreprenoriat social, ceea ce este cel mai adesea desfasurat de organizatii de tip ONG (asociatii sau fundatii). Ne angajăm să sprijinim antreprenoriat social prin dezvoltarea a cel puțin un proiect anual pentru o asociație sau fundație în acest domeniu, proiect software care nu presupune alocarea a mai mult de 40 de ore de programare anual sau implicarea angajaţilor în proiecte sociale într-un număr minim de ore cu cel prezentat mai sus.

Credem că proiectul nostru promovează accesul nediscriminatoriu la cunoștințe, dar poate mai important acces la cunoștințe validate. Credem că educația online promovează, în special, șanse egale în condiţii post-pandemice. Pandemia a dus într-adevăr la accentuarea discrepanțelor între mediul rural şi cel urban dar în acelaşi timp a crescut gradul de conştientizare a posibilitățile de educație online.