Cloud

Experiență în dezvoltarea și integrarea în cloud.

Dezvoltare rapida

Construim un prototip funcțional în 24 de ore.

Experti software

Lucrezi cu specialiști care au zeci de mii de ore de experiență în implementarea sistemelor IT și consultanță în afaceri.

Dezvoltam afacerile și tehnologia împreună.

Soluțiile noastre sunt în continuă dezvoltare, optimizându-le cu variante îmbunătățite și având noi funcționalități, asigurând astfel un nivel ridicat de competitivitate din punct de vedere tehnologic și funcțional.

Logo Time Critical Line - DevTech Customer
Logo Medicover - DevTech Customer
Logo eWash - DevTech Customer
Logo Electromagnetica SA - DevTech Customer
Logo SanProd - DevTech Customer
Logo ProFecund - DevTech Customer
Growing businesses - DevTech

Valorile DevTech

Cream impact

Ne place sa cream ceva care conteaza.

Luam initiativa

Ne place sa luam initiativa.

Intreaba si ti se va raspunde

Aici oricand ai nevoie.

Focus

Concentrarea asupra obiectivelor noastre este ceea ce ne face fericiti.

Contact

Contactați-ne folosind una dintre metodele disponibile pentru a programa o întâlnire cu noi.

Afacerea propusă este în esență digitală, implică utilizarea TIC și este condiționată de dezvoltarea competențelor digitale ca parte integrantă a activității sale. Compania livrează produse digitale și contribuie la dezvoltarea TIC în economie și societate în ansamblu.

Inovația socială este implementată de cele mai multe ori prin antreprenoriat social, ceea ce este cel mai adesea desfasurat de organizatii de tip ONG (asociatii sau fundatii). Ne angajăm să sprijinim antreprenoriat social prin dezvoltarea a cel puțin un proiect anual pentru o asociație sau fundație în acest domeniu, proiect software care nu presupune alocarea a mai mult de 40 de ore de programare anual sau implicarea angajaţilor în proiecte sociale într-un număr minim de ore cu cel prezentat mai sus.

Credem că proiectul nostru promovează accesul nediscriminatoriu la cunoștințe, dar poate mai important acces la cunoștințe validate. Credem că educația online promovează, în special, șanse egale în condiţii post-pandemice. Pandemia a dus într-adevăr la accentuarea discrepanțelor între mediul rural şi cel urban dar în acelaşi timp a crescut gradul de conştientizare a posibilitățile de educație online.