Your software company, your way.

Vrei o solutie software care sa dea un impuls afacerii tale? DevTech are solutia software de care ai nevoie!


Software company - DevTech

Solutiile noastre, inovatie

DevTech este o companie care dezvoltă soluții software si care ajuta companiile sa-si creasca productivitatea si sa-si usureze munca.

DevTech | Software development solutions
În o lume într-o continuă schimbare, contați pe noi pentru viitorul proiect software!

Dezvoltare soluții software custom

DevTech dezvoltă soluții software care ajută companiile să-și crească productivitatea și să-și facă munca mai ușoară.

Suntem aici din dorinta de a sprijini evolutia tehnologica si de a fi aproape de client cu solutii software care il vor ajuta sa-si gestioneze activitatea cat mai productiv si sa acopere nevoi de afaceri din ce în ce mai complexe.

Serviciile noastreDe ce sa lucrezi cu noi?

Personalizăm modul în care lucrăm pentru a se potrivi nevoilor proiectului tau.

Obtineti asistenta 24/7

Construim un prototip functional in 24 de ore

Lucrezi cu profesionsiti

Contact

Contactați-ne folosind una dintre metodele disponibile pentru a programa o întâlnire cu noi.

Afacerea propusă este în esență digitală, implică utilizarea TIC și este condiționată de dezvoltarea competențelor digitale ca parte integrantă a activității sale. Compania livrează produse digitale și contribuie la dezvoltarea TIC în economie și societate în ansamblu.

Inovația socială este implementată de cele mai multe ori prin antreprenoriat social, ceea ce este cel mai adesea desfasurat de organizatii de tip ONG (asociatii sau fundatii). Ne angajăm să sprijinim antreprenoriat social prin dezvoltarea a cel puțin un proiect anual pentru o asociație sau fundație în acest domeniu, proiect software care nu presupune alocarea a mai mult de 40 de ore de programare anual sau implicarea angajaţilor în proiecte sociale într-un număr minim de ore cu cel prezentat mai sus.

Credem că proiectul nostru promovează accesul nediscriminatoriu la cunoștințe, dar poate mai important acces la cunoștințe validate. Credem că educația online promovează, în special, șanse egale în condiţii post-pandemice. Pandemia a dus într-adevăr la accentuarea discrepanțelor între mediul rural şi cel urban dar în acelaşi timp a crescut gradul de conştientizare a posibilitățile de educație online.