Cum te poate ajuta un ERP?

Scopul unui sistem de planificare a resurselor intreprinderii (ERP) este de a integra si optimiza toate operatiunile unei companii intr-un singur sistem. Aceasta include gestionarea si monitorizarea tuturor activitatilor, de la managementul stocurilor si al productiei pana la managementul resurselor umane si al finantelor.

Abordam fiecare proiect ERP cu o abordare personalizata, pornind de la nevoile specifice fiecarei companii. Lucram indeaproape cu clientii nostri pentru a intelege cerintele lor de afaceri si apoi proiectam si implementam o solutie ERP custom pentru a indeplini aceste cerinte.

How can DevTech ERP help you? - DevTech

Ce solutii ERP putem construi pentru afacerea ta?

Echipa noastra are o vasta experienta in proiectarea si dezvoltarea ERP inovatoare si solutii scalabile. Va putem ajuta sa construiti aplicatii adaptate nevoilor si cerintelor dumneavoastra. Aici sunt cateva exemple de solutii ERP pe care le putem dezvolta pentru afacerea dvs.:

Solutii de management al resurselor umane

Acest tip de ERP care permite companiilor sa gestioneze informatii despre angajati, salarii, beneficii, timp de lucru sau pauze de exemplu.

Solutii personalizate CRM

Un sistem CRM va permite sa gestionati relatiile cu clientii si sa monitorizati astfel incat sa puteti imbunatati interactiunile cu clientii, satisfactia si loialitatea clientilor

Solutii de raportare si analiza

Un sistem de raportare si analiza a datelor ajuta la luarea deciziilor si la monitorizarea performantei operatiunilor.

Solutii de management al stocurilor

Scopul acestui sistem este de a va permite sa gestionati si sa monitorizati inventarul astfel incat sa puteti mentine nivelul optim de stoc si evita stocarea excesiva sau insuficienta.

Solutii de management al productiei

Acestea permit managementul si monitorizarea intregului proces de productie, de la aprovizionarea cu materii prime pana la livrarea produselor finite.

Sisteme de facturare si plata

Scopul acestei solutii este de a va permite sa gestionati facturarea si incasarea platilor, precum si generarea de rapoarte financiare si urmarirea performantei financiare.

Acestea sunt doar cateva exemple de solutii. Dezvoltam solutii personalizate care corespund cerintelor dumneavoastra.

Contact

Cum lucram

Intelegem ideea ta

Estimam timpul si costul bazand-une pe detalii oferite

Definim tehnologiile si schitam proiectul

Dezvoltam, testam si livram

Tehnologii utilizate

Pentru a aduce mai multa valoare fluxului nostru de lucru si a livra proiectele la timp, folosim urmatoarele tehnologii in functie de cerinte.

DevTech technologies used - Artificial Intelligence
DevTech technologies used - Deep Learning
DevTech technologies used - Tensorflow
DevTech technologies used - .Net Framework Coding
DevTech technologies used - .Net Core Coding
DevTech technologies used - Java Enterprise Edition Coding
DevTech technologies used - Python Coding
DevTech technologies used - PHP Coding
DevTech technologies used - Laravel Coding
DevTech technologies used - React Coding
DevTech technologies used - Vue Coding
DevTech technologies used - Bootstrap Coding
DevTech technologies used - REST API Coding
DevTech technologies used - Android Coding
DevTech technologies used - iOS Coding
DevTech technologies used - Swift Coding
DevTech technologies used - Jira
DevTech technologies used - Git
DevTech technologies used - Github
DevTech technologies used - Bitbucket
DevTech technologies used - SQL Server
DevTech technologies used - MySQL
DevTech technologies used - MariaDB
DevTech technologies used - MongoDB

Contact

Contactați-ne folosind una dintre metodele disponibile pentru a programa o întâlnire cu noi.

Afacerea propusă este în esență digitală, implică utilizarea TIC și este condiționată de dezvoltarea competențelor digitale ca parte integrantă a activității sale. Compania livrează produse digitale și contribuie la dezvoltarea TIC în economie și societate în ansamblu.

Inovația socială este implementată de cele mai multe ori prin antreprenoriat social, ceea ce este cel mai adesea desfasurat de organizatii de tip ONG (asociatii sau fundatii). Ne angajăm să sprijinim antreprenoriat social prin dezvoltarea a cel puțin un proiect anual pentru o asociație sau fundație în acest domeniu, proiect software care nu presupune alocarea a mai mult de 40 de ore de programare anual sau implicarea angajaţilor în proiecte sociale într-un număr minim de ore cu cel prezentat mai sus.

Credem că proiectul nostru promovează accesul nediscriminatoriu la cunoștințe, dar poate mai important acces la cunoștințe validate. Credem că educația online promovează, în special, șanse egale în condiţii post-pandemice. Pandemia a dus într-adevăr la accentuarea discrepanțelor între mediul rural şi cel urban dar în acelaşi timp a crescut gradul de conştientizare a posibilitățile de educație online.