Despre client

Un furnizor internațional de servicii medicale și de diagnosticare

 

Medicover este un furnizor de servicii medicale si de diagnostic in Europa Centrala si de Est. Medicover opereaza in principal in Romania si Polonia. In Romania, compania are peste 36 de clinici si 2 spitale generale.

Medicover - DevTech customer
Sursa: Medicover
Cerintele clientului

Gestionarea activitatilor departamentelor de marketing si vanzari pentru relatia cu clientii, potentialii clienti, furnizorii si partenerii

Solutia DevTech

Medicover CRM include pagini si sectiuni folosite pentru gestionarea activitatilor legate de departamentele de marketing si vanzari pentru relatia cu clientii, potentialii clienti, furnizorii si partenerii retelei medicale private Medicover Romania. Platforma este gandita si proiectata in functie de activitatea si nevoile clientului.

Tehnologii utilizate
Logo HTML 5
Logo CSS 3
Logo Javascript
Logo Jira
Logo jQuery
Logo PHP
Logo Laravel
Logo MySQL
Rezultate

Beneficiile platformei

Gestionarea activitatilor departamentelor de marketing si vanzari pentru relatiile cu clientii

Platforma este gandita si proiectata in functie de activitatea si nevoile clientului.

Panou administrativ personalizat

Contact

Contactați-ne folosind una dintre metodele disponibile pentru a programa o întâlnire cu noi.

Afacerea propusă este în esență digitală, implică utilizarea TIC și este condiționată de dezvoltarea competențelor digitale ca parte integrantă a activității sale. Compania livrează produse digitale și contribuie la dezvoltarea TIC în economie și societate în ansamblu.

Inovația socială este implementată de cele mai multe ori prin antreprenoriat social, ceea ce este cel mai adesea desfasurat de organizatii de tip ONG (asociatii sau fundatii). Ne angajăm să sprijinim antreprenoriat social prin dezvoltarea a cel puțin un proiect anual pentru o asociație sau fundație în acest domeniu, proiect software care nu presupune alocarea a mai mult de 40 de ore de programare anual sau implicarea angajaţilor în proiecte sociale într-un număr minim de ore cu cel prezentat mai sus.

Credem că proiectul nostru promovează accesul nediscriminatoriu la cunoștințe, dar poate mai important acces la cunoștințe validate. Credem că educația online promovează, în special, șanse egale în condiţii post-pandemice. Pandemia a dus într-adevăr la accentuarea discrepanțelor între mediul rural şi cel urban dar în acelaşi timp a crescut gradul de conştientizare a posibilitățile de educație online.