Despre client

O companie de transport cu experienta

 

Time Critical Line este o companie cu o vasta experienta, o experienta de peste 26 de ani, in transportul aerian si maritim.

Cu parteneri din peste 100 de țări, Time Critical Line poate sprijini și oferi soluții speciale pentru fiecare expediere pe calea aerului și pe mare.

TLC Containers
Cerintele clientului

Automatizarea procesului de licitare, crearea comenzii si urmarirea online a pachetelor prin intermediul platformei.

Solutia DevTech

Solutia dezvoltata a constat in realizarea unui panou de administrare prin care clientul isi poate crea comenzile si pe care sa le transmita sub forma unei oferte clientilor.

Comenzile pot fi urmarite in timp real pe pagina de urmarire a clientilor. Acest pas a implicat conectarea la API-ul Lufthansa. In acelasi timp, clientii platformei pot fi notificati atunci cand starea unei comenzi este schimbata.

Tehnologii utilizate
Logo HTML 5
Logo CSS 3
Logo jQuery
Logo PHP
Logo Laravel
Logo MySQL
Rezultate

Beneficiile platformei

Implementarea API-ului Lufthansa Cargo

Implementarea API-ului Qatar Airways

Urmariti comenzile

Gestionarea usoara a clientilor direct de pe platforma

Exportati oferte in PDF

Trimiterea ofertelor PDF prin e-mail direct de pe platforma

Calculul automat al volumului si al greutatii individuale si totale a comenzilor cu fiecare modificare a datelor

Flux personalizat in aplicatie

Panou administrativ personalizat

CRM

Ce este un CRM si de ce are nevoie o companie de un CRM?


CRM (Customer Relationship Management) este un sistem software care ajuta o companie sa gestioneze si sa optimizeze interactiunile cu clientii.

Un CRM este esential pentru orice afacere care doreste sa isi optimizeze managementul relatiilor cu clientii, sa-si creasca veniturile si sa-si imbunatateasca eficienta interna. Fiecare afacere are nevoi si cerinte specifice, asa ca un CRM realizat de DevTech poate fi adaptat pentru a se potrivi exact nevoilor dvs. de afaceri.

ERP

Ce este un ERP si de ce o companie are nevoie de un ERP?


ERP (Enterprise Resource Planning) este un sistem de management integrat care ajuta o companie sa-si gestioneze si sa-si automatizeze procesele de afaceri, inclusiv finante, contabilitate, vanzari, achizitii, managementul stocurilor, productie, resurse umane si multe altele.

Dezvoltati un sistem impreuna cu DevTech, un sistem care va poate ajuta compania sa devina mai autonoma si mai eficienta!

Contact

Contactați-ne folosind una dintre metodele disponibile pentru a programa o întâlnire cu noi.

Afacerea propusă este în esență digitală, implică utilizarea TIC și este condiționată de dezvoltarea competențelor digitale ca parte integrantă a activității sale. Compania livrează produse digitale și contribuie la dezvoltarea TIC în economie și societate în ansamblu.

Inovația socială este implementată de cele mai multe ori prin antreprenoriat social, ceea ce este cel mai adesea desfasurat de organizatii de tip ONG (asociatii sau fundatii). Ne angajăm să sprijinim antreprenoriat social prin dezvoltarea a cel puțin un proiect anual pentru o asociație sau fundație în acest domeniu, proiect software care nu presupune alocarea a mai mult de 40 de ore de programare anual sau implicarea angajaţilor în proiecte sociale într-un număr minim de ore cu cel prezentat mai sus.

Credem că proiectul nostru promovează accesul nediscriminatoriu la cunoștințe, dar poate mai important acces la cunoștințe validate. Credem că educația online promovează, în special, șanse egale în condiţii post-pandemice. Pandemia a dus într-adevăr la accentuarea discrepanțelor între mediul rural şi cel urban dar în acelaşi timp a crescut gradul de conştientizare a posibilitățile de educație online.