Despre client

Servicii profesionale de spălătorie

 

eWash este o platformă de comerț electronic care oferă servicii profesionale de spălătorie și curățătorie.

Cerintele clientului

Vanzarea online de servicii de spalatorie si curatenie.

Solutia DevTech

Am dezvoltat o platforma completa de vanzari prin care clientul isi vinde serviciile, stabileste oferte, emite facturi si anunta clientul prin sms sau email. Dorinta clientului a fost ca, prin intermediul platformei, ridicarea si livrarea articolelor de rufe sa poata fi programate in anumite zile ale saptamanii in functie de locatia clientului.

Tehnologii utilizate
Logo HTML 5
Logo CSS 3
Logo JavaScript
Logo jQuery
Logo PHP
Logo Laravel
Logo MySQL
Rezultate

Beneficiile platformei

Integrarea procesorului de plati online;

Mod alerta de stoc

Modul pentru cupoane sau vouchere de reducere

Notificari prin SMS

Cos de cumparaturi inteligent

Panou de administrare

Design receptiv

Rapoarte: profit, comenzi, facturi, utilizatori,

Contact

Contactați-ne folosind una dintre metodele disponibile pentru a programa o întâlnire cu noi.

Afacerea propusă este în esență digitală, implică utilizarea TIC și este condiționată de dezvoltarea competențelor digitale ca parte integrantă a activității sale. Compania livrează produse digitale și contribuie la dezvoltarea TIC în economie și societate în ansamblu.

Inovația socială este implementată de cele mai multe ori prin antreprenoriat social, ceea ce este cel mai adesea desfasurat de organizatii de tip ONG (asociatii sau fundatii). Ne angajăm să sprijinim antreprenoriat social prin dezvoltarea a cel puțin un proiect anual pentru o asociație sau fundație în acest domeniu, proiect software care nu presupune alocarea a mai mult de 40 de ore de programare anual sau implicarea angajaţilor în proiecte sociale într-un număr minim de ore cu cel prezentat mai sus.

Credem că proiectul nostru promovează accesul nediscriminatoriu la cunoștințe, dar poate mai important acces la cunoștințe validate. Credem că educația online promovează, în special, șanse egale în condiţii post-pandemice. Pandemia a dus într-adevăr la accentuarea discrepanțelor între mediul rural şi cel urban dar în acelaşi timp a crescut gradul de conştientizare a posibilitățile de educație online.